Connect with us

Famili

Wanita Ini Kongsi Idea Lauk Berpantang Frozen, Last Minute Pun Sempat Masak!

Makanan pantang frozen style. Untuk mudahkan kerja suami yang akan bantu uruskan kerja rumah & anak anak bila mummy berpantang.

Published

on


Salah satu perkara yang perlu diambil kira selepas bersalin adalah makanan ketika berpantang. Ini bukanlah sesuatu perkara mudah bagi mereka yang berpantang dengan cara tradisional dan perlu memastikan makanan yang dimasak sesuai untuk ibu selepas bersalin.

Ketika berpantang, ibu-ibu juga tidak digalakkan untuk melakukan kerja rumah seperti memasak. Jadi, bagi memudahkan tugas suami, wanita ini mengambil keputusan untuk masak sendiri lauk pantang frozen sebelum melahirkan. Sedap-sedap semua lauk yang dimasak. Bakal ibu di luar sana boleh cuba teknik ni ok.

Baca juga: Berapa Lama Susu Ibu Boleh Tahan Selepas Dipam? Rupanya Macam Ni…

WANITA INI KONGSI IDEA LAUK BERPANTANG FROZEN

Makanan pantang frozen style. Untuk mudahkan kerja suami yang akan bantu uruskan kerja rumah & anak anak bila mummy berpantang. Kisahnya terjadi, sebab tiba tiba orang yang kita nak order makanan pantang tu tak jadi ambil order last…

Klik untuk baca artikel penuh.

Sumber:

Advertisement

Connect with Us

Advertisement

Recommended Post

Advertisement

Hubungi Kami

  • Email
  • Studio Hotline
    +603-7722 5656
  • Office
    +603-7710 5022
  • Fax
    +603-7710 7098
  • Address
    Media Prima Audio, PH Floor, North Wing, Sri Pentas, Persiaran Bandar Utama, 47800, Petaling Jaya, Selangor Darul Ehsan.
Pengumuman penutupan frekuensi Buletin FM di Kota Bharu & Kuala Terengganu.
TERUS DENGARKAN BULETIN FM SECARA DIGITAL DI SINI!
Pengumuman penutupan frekuensi Buletin FM di Kota Bharu & Kuala Terengganu.
TERUS DENGARKAN BULETIN FM SECARA DIGITAL DI SINI!
KLIK SINI
untuk strim secara live atau muat turun aplikasi
KLIK SINI
untuk dengar Buletin FM
secara live di aplikasi
Tersedia di