Connect with us

Famili

[Video] Nak Kurus Tapi Suka Makan Dessert? Marsha Kongsi Rahsia Yang Anda Confirm Boleh Ikut!

Tahun 2021 adalah tahun yang penuh suka dan duka untuk kita semua. Banyak betul memori pahit manis sepanjang tahun ni. Cepat betul masa berlalu, pejam celik je kita dah di tahun 2022! Macam biasa la bila tahun baru menjelma mesti macam-macam azam anda kan? Penuh bucket list, sampai melimpah! Kalau admin la kan setiap tahun […]

Published

on


Tahun 2021 adalah tahun yang penuh suka dan duka untuk kita semua. Banyak betul memori pahit manis sepanjang tahun ni. Cepat betul masa berlalu, pejam celik je kita dah di tahun 2022!

Macam biasa la bila tahun baru menjelma mesti macam-macam azam anda kan? Penuh bucket list, sampai melimpah! Kalau admin la kan setiap tahun berazam nak kurus and menjalani hidup sihat! Tapi itu la sentiasa gagal sebab min suka makan benda yang manis. Tapi untuk tahun depan min dah jumpa jalan penyelesaiannya dan yakin min akan capai azam min yang dah lama terkubur tu!

Korang pun sama? Kalau korang pun sama jom layan video dekat bawah ni dulu. Sama-sama kita sihat tahun 2022 ni!

Sebagai permulaan, pilihan gula kenalah yang terbaik! Macam Marsha dan Danial ni!

Masih boleh makan dessert kegemaran tapi dengan…

Klik untuk baca artikel penuh.

Sumber:

Advertisement

Connect with Us

Advertisement

Recommended Post

Advertisement

Hubungi Kami

  • Email
  • Studio Hotline
    +603-7722 5656
  • Office
    +603-7710 5022
  • Fax
    +603-7710 7098
  • Address
    Media Prima Audio, PH Floor, North Wing, Sri Pentas, Persiaran Bandar Utama, 47800, Petaling Jaya, Selangor Darul Ehsan.
Pengumuman penutupan frekuensi Buletin FM di Kota Bharu & Kuala Terengganu.
TERUS DENGARKAN BULETIN FM SECARA DIGITAL DI SINI!
Pengumuman penutupan frekuensi Buletin FM di Kota Bharu & Kuala Terengganu.
TERUS DENGARKAN BULETIN FM SECARA DIGITAL DI SINI!
KLIK SINI
untuk strim secara live atau muat turun aplikasi
KLIK SINI
untuk dengar Buletin FM
secara live di aplikasi
Tersedia di