Dapatkan Audio+
Imbas untuk muat turun aplikasi

Gaya Hidup

[VIDEO] Aksi Rider foodpanda Tolong Polis Cuba ‘Tangkap’ Penjenayah Ini Jadi Tumpuan Ramai

today5 February 2021

Background


Malah, sudah menjadi tanggungjawab pihak polis juga untuk menjaga keamanan negara dan ketenteram awam termasuklah menangkap penjenayah.

Begitupun, tular satu video di media sosial Twitter yang dimuat naik oleh seorang pengguna, @anthraxxxx yang menyaksikan aksi kejar-mengejar antara kereta peronda polis dan suspek yang menaiki kenderaan Perodua Viva.

Begitupun, di sebalik cubaan pihak polis untuk menangkap suspek itu, muncul seorang rider foodpanda yang menaiki motor turut membantu…

Klik untuk baca artikel penuh.

Sumber:

Written by: Akmal Redzwan


Previous post

Gaya Hidup

Anak Tengah Buas & Suka Baling Mainan, Bapa Ni Saran Guna TV Protector. Baru Selamat!

Selalu kita dengar mak ayah merungut Smart TV baru beli tak sampai berapa bulan dah rosak sebab anak baling mainanlah, tertumpah airlah, terlanggar dan macam-macam lagi. Kanak-kanak memang semulajadi aktif dan mungkin kita sebagai ibu bapa pun ada masanya susah nak mengawal kelakuan anak yang sukar diduga. Jadi, dalam artikel ini kami kongsikan satu tips melalui sebuah posting di Facebook oleh Katanya, berbaloi beli TV... Klik untuk baca artikel penuh. […]

today5 February 2021

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *