Dapatkan Audio+
Imbas untuk muat turun aplikasi

cabaran

16 Results / Page 2 of 2

Gaya Hidup

5 Jambatan Pejalan Kaki Paling Menakutkan Di Dunia

Terdapat pelbagai jambatan zaman moden yang telah dibina seperti jambatan di atas jalan raya yang boleh dilalui oleh kenderaan dan pelbagai lagi. Namun, jambatan menakutkan ini hanya dapat dilalui oleh pejalan kaki sahaja dan setiap jambatan akan mendatangkan cabaran yang berbeza setiap satunya.

today17 May 2021

Gaya Hidup

[VIDEO] Syafie Naswip Kongsi Cabaran Sepanjang Jadi Rider Di Bulan Ramadan Ketika PKP

Selalunya bila bulan Ramadan, kita mesti nak balik kampung berbuka dengan family kan? Tapi disebabkan tengah PKP, dan kita ini bukanlah golongan kayangan.. Macam mana nak rentas negeri jumpa family kan?Jangan risau! Dengan aplikasi foodpanda, anda dah boleh order untuk yang tersayang walaupun mereka tinggal di negeri lain. Lepas tu anda video call lah sambil berbuka macam Syafie Naswip buat dalam video tu. At least, hilanglah sikit rindu tu bila tengok family tersenyum sebab... Klik untuk baca artikel penuh. Sumber:

today29 April 2021

Gaya Hidup

[VIDEO] “Aku Mengaku Kalah” – Cuba Cabaran Sebut 1 Bas, 2 Bas, Lelaki Ini Buat Ramai Gelak

Sementara itu, tinjauan di ruangan komen mendapati rata-rata netizen turut terhibur melihat video perkongsian lelaki tersebut.Malah, ramai juga yang mencuba melakukan cabaran itu dan kebanyakan mereka juga gagal menyebutnya dengan tepat.Ketika artikel ini ditulis, video berkenaan telah meraih 294.2K views, 6,847 retweets dan 7,058 likes di Twitter.Berikut di bawah adalah antara komen menarik daripada netizen di Twitter:

today22 February 2021

No more entries