Connect with us

Famili

Petua Buat Air Rendaman Untuk Hilangkan Sakit Kaki. Lega Macam Pergi Spa!

Kalau rasa sakit kaki, memang teringin nak ada orang urut. Lagi best kalau dapat pergi spa kan? Biasanya ada disediakan air rendaman herba-herba yang membantu pengedaran darah. Memang lega! Apa kata cuba buat air rendaman untuk hilangkan sakit kaki, ala-ala spa di rumah sendiri. Guna petua orang lama dengan bahan-bahan yang cukup baik khasiatnya. Katanya […]

Published

on


Kalau rasa sakit kaki, memang teringin nak ada orang urut. Lagi best kalau dapat pergi spa kan?

Biasanya ada disediakan air rendaman herba-herba yang membantu pengedaran darah. Memang lega!

Apa kata cuba buat air rendaman untuk hilangkan sakit kaki, ala-ala spa di rumah sendiri.

Guna petua orang lama dengan bahan-bahan yang cukup baik khasiatnya.

Katanya memang berkesan!

Jom kita tengok perkongsian oleh Ruviantie Roslan di bawah ini.

PETUA MUJARAB HILANGKAN SAKIT KAKI

Masa memula Mak bagitau petua ni, KakVee tak berapa nak buat sangat.

Still lagi pergi berurut dekat spa dengan bayaran rm45-rm60 untuk sejam.

Tu pun lepas urut tak hilang gak sakit kaki.

.
Stresskan bila sakit kaki. Tambahan lagi kalau sakit tu mencucuk cucuk dibahagian tumit. Rasa berat jer kaki nak berjalan. Nak bekerja pun jadi lemau.
.
Bila dalam pantang ni baru ada kesedaran nak buat. Hanya berspa di rumah. Jimat dari segi kos sebab bahan…

Klik untuk baca artikel penuh.

Sumber:

Advertisement

Connect with Us

Advertisement

Recommended Post

Advertisement

Hubungi Kami

  • Email
  • Studio Hotline
    +603-7722 5656
  • Office
    +603-7710 5022
  • Fax
    +603-7710 7098
  • Address
    Media Prima Audio, PH Floor, North Wing, Sri Pentas, Persiaran Bandar Utama, 47800, Petaling Jaya, Selangor Darul Ehsan.
Pengumuman penutupan frekuensi Buletin FM di Kota Bharu & Kuala Terengganu.
TERUS DENGARKAN BULETIN FM SECARA DIGITAL DI SINI!
Pengumuman penutupan frekuensi Buletin FM di Kota Bharu & Kuala Terengganu.
TERUS DENGARKAN BULETIN FM SECARA DIGITAL DI SINI!
KLIK SINI
untuk strim secara live atau muat turun aplikasi
KLIK SINI
untuk dengar Buletin FM
secara live di aplikasi
Tersedia di