Connect with us

Famili

Mega Fiesta Di PGMall Sempena 12.12 Ni! Jom Tengok Apa Yang Menarik!

12.12 memang masa yang paling ditunggu-tunggu oleh semua orang! Tarikh ni merupakan tarikh terakhir dari rangkaian 9.9,10.10,11.11 tu jadi memang ramai yang takkan lepaskan peluang untuk beli barangan idaman mereka pada tarikh ini. Rata- rata kedai mesti akan buat sale kaw-kaw dan PGMall tidak ketinggalan! Mereka bakal adakan Mega Fiesta untuk anda semua! Ada macam-macam […]

Published

on


12.12 memang masa yang paling ditunggu-tunggu oleh semua orang! Tarikh ni merupakan tarikh terakhir dari rangkaian 9.9,10.10,11.11 tu jadi memang ramai yang takkan lepaskan peluang untuk beli barangan idaman mereka pada tarikh ini.

Rata- rata kedai mesti akan buat sale kaw-kaw dan PGMall tidak ketinggalan! Mereka bakal adakan Mega Fiesta untuk anda semua! Ada macam-macam tawaran menarik yang mereka akan sediakan selain daripada itu, ada juga diskaun terhebat yang boleh anda rebuti.

Jom tengok apa yang PGMall tawarkan 12.12 ni!

Ha jangan tunggu-tunggu dah. Anda semua dah boleh mula scroll-scroll PGMall dari sekarang dan terus je add to cart. Senang nanti tepat pukul 12 malam pada 12.12.2021 ni, anda boleh terus check out dan nikmati diskaun ni!

Anda akan dapat diskaun ni bila membeli sebanyak RM100 ke atas! Hanya 2 jam sahaja tau iaitu pada pukul 12am-2am sahaja! Boleh dah set alarm atau set terus reminder

Klik untuk baca artikel penuh.

Sumber:

Advertisement

Connect with Us

Advertisement

Recommended Post

Advertisement

Hubungi Kami

  • Email
  • Studio Hotline
    +603-7722 5656
  • Office
    +603-7710 5022
  • Fax
    +603-7710 7098
  • Address
    Media Prima Audio, PH Floor, North Wing, Sri Pentas, Persiaran Bandar Utama, 47800, Petaling Jaya, Selangor Darul Ehsan.
Pengumuman penutupan frekuensi Buletin FM di Kota Bharu & Kuala Terengganu.
TERUS DENGARKAN BULETIN FM SECARA DIGITAL DI SINI!
Pengumuman penutupan frekuensi Buletin FM di Kota Bharu & Kuala Terengganu.
TERUS DENGARKAN BULETIN FM SECARA DIGITAL DI SINI!
KLIK SINI
untuk strim secara live atau muat turun aplikasi
KLIK SINI
untuk dengar Buletin FM
secara live di aplikasi
Tersedia di