Connect with us

Hiburan

“Another Level of IG Story” – Nabila Razali Raih Perhatian Wargamaya

Luar biasa gambar Nabila Razali kali ni..agak-agak apa rahsianya?

Published

on

Lumrah kehidupan menjadi seorang selebriti ini sering menjadi tumpuan wargamaya terutamanya di media sosial seperti Instagram. Ragam-ragam wargamaya pun tak  kurang hebat juga, ada saja benda yang akan dikomen. Terlampau hebat sehingga kadang kala dah seperti ‘Detective Conan’. Semalam, gambar selebriti Nabila Razali tular di media sosial serta menjadi tanda tanya wargamaya apabila gambarnya kelihatan sangat jelas dan berkualiti.  

Satu ciapan di Twitter telah menimbulkan persoalan mengenai jenis camera yang digunakan oleh Nabila semasa di majlis persandingan pasangan powerful Ernie dan Syamel. Bila sebut mengenai wargamaya ni, memang ada pelbagai ragam. Rata-rata daripada pengikut Nabila sangat impressed  dan ada juga di kalangan mereka yang telah menyimpan lama persoalan mengenai jenis camera. Ada juga yang terus usha insta story Nabila kerana ciapan tersebut. Wah, amazing ya!

Kagum dengan wargamaya kerana mempunyai keinginan yang tinggi untuk tahu jenis camera yang digunakan oleh personal photographer Nabila, sampai ke website mereka cari.

Meninjau di Insta story Nabila ketika majlis berlangsung, memang tampak cantik dan luar biasa betul. Bukan sahaja ada gambar yang diambil, malah video-video juga turut diambil menggunakan menggunakan camera jenis mirrorless ini. Hebat, patutlah kualiti gambar dan video sangat tiptop!

Gelagat wargamaya ni sangat mencuit hati sehingga ada di kalangan mereka yang berkata Insta Story Nabila lebih jelas daripada masa depannya. Aduhai, power sangat ni Insta Story Nabila sampai macam tu sekali mereka terkesan. Orang dah manis dan ayu, ditambah pula dengan kualiti gambar yang tiptop, memang cantik sangat. Terpegun semua. 

Penulis: Aqilah Paharuzi

Baca juga:

Sumber: Twitter/@__natashaanuar

  Instagram/@nabila.razali

Advertisement

Connect with Us

Advertisement

Recommended Post

Advertisement

Hubungi Kami

  • Email
  • Studio Hotline
    +603-7722 5655
  • Office
    +603-7710 5022
  • Fax
    +603-7710 7098
  • Address
    Media Prima Audio, PH Floor, North Wing, Sri Pentas, Persiaran Bandar Utama, 47800, Petaling Jaya, Selangor Darul Ehsan.
KLIK SINI
untuk strim secara live atau muat turun aplikasi
KLIK SINI
untuk dengar Buletin FM
secara live di aplikasi
Tersedia di