Connect with us

Famili

Janji Tak Serupa Bikin! Usahawan Rempah Oden Viral Kecewa Kek Bernilai RM10K Buruk Kejadiannya!

Anda tahu tak, baru-baru ni ada satu usahawan rempah oden viral dekat aplikasi TikTok? Katanya usahawan tersebut belanja RM10K untuk kek sempena majlis gender reveal anaknya yang ke-4. Tapi hasilnya, alahai… Kesian tengok. Ha! Usahawan yang dimaksudkan, tak lain tak bukan, Cek Yana, pengasas kepada Masak-Masak CekYana. Ala, pemilik kepada rempah oden viral yang banyak […]

Published

on


Anda tahu tak, baru-baru ni ada satu usahawan rempah oden viral dekat aplikasi TikTok? Katanya usahawan tersebut belanja RM10K untuk kek sempena majlis gender reveal anaknya yang ke-4. Tapi hasilnya, alahai… Kesian tengok.

Ha! Usahawan yang dimaksudkan, tak lain tak bukan, Cek Yana, pengasas kepada Masak-Masak CekYana. Ala, pemilik kepada rempah oden viral yang banyak youtuber dan tiktokers buat review “mukbang” tu.

Majlis gender reveal bertukar tragedi!

Bakal menimang cahaya mata perempuan yang pertama, ibu mana yang tak teruja nak sambut kelahiran bayi perempuan sulung dalam keluarga yang dah ditunggu-tunggu sekian lama.

Maka tidak hairanlah, ibu kepada 3 cahaya mata lelaki ini sanggup berbelanja besar untuk sambutan majlis gender reveal tersebut.

@cekyanaofficial

Reply to @masdianaamin Tak sabarnya .. Tahniah sis dapat RM500 untuk shopping barang baby dgn cekyana 😍 #fyp #fypmalaysia

♬…

Klik untuk baca artikel penuh.

Sumber:

Advertisement

Connect with Us

Advertisement

Recommended Post

Advertisement

Hubungi Kami

  • Email
  • Studio Hotline
    +603-7722 5655
  • Office
    +603-7710 5022
  • Fax
    +603-7710 7098
  • Address
    Media Prima Audio, PH Floor, North Wing, Sri Pentas, Persiaran Bandar Utama, 47800, Petaling Jaya, Selangor Darul Ehsan.
Pengumuman penutupan frekuensi Buletin FM di Kota Bharu & Kuala Terengganu.
TERUS DENGARKAN BULETIN FM SECARA DIGITAL DI SINI!
Pengumuman penutupan frekuensi Buletin FM di Kota Bharu & Kuala Terengganu.
TERUS DENGARKAN BULETIN FM SECARA DIGITAL DI SINI!
KLIK SINI
untuk strim secara live atau muat turun aplikasi
KLIK SINI
untuk dengar Buletin FM
secara live di aplikasi
Tersedia di