Connect with us

Famili

Idea Susun Atur Meja Solek Supaya Nampak Lebih Kemas & Cantik

Oleh itu, kami ingin kongsikan idea menyusun atur meja solek daripada Hani Mynis supaya nampak lebih kemas dan teratur. Jom baca!

Published

on


“Alat solek banyak-banyak ni macam mana nak kemas ha? stressnya!!!”

Macam itu lah lumrah seorang wanita, majoritinya, apabila mempunyai alat solek yang banyak sampai tak tahu mana nak letak.

Setiap kali keluar, tiap kali tu mesti ada je yang nak beli. Memang bahaya! Tapi nak buat macam mana, dah kalau pantang nampak ada saja nak dibelinya. Lagi pula bila tiba musim jualan murah, memahami sangat.

Baca juga: Tips Susun Atur Stesen Buat Air Lebih Kemas, Barulah Macam Kafe!

IDEA SUSUN ATUR MEJA SOLEK

Oleh itu, kami ingin kongsikan idea menyusun atur meja solek daripada Hani Mynis supaya nampak lebih kemas dan teratur. Lepas ini takda lagi kelam kabut nak mencari alat solek anda. Jom baca!

Ruangan meja solek bertujuan dijadikan satu pusat di mana diletakkan semua barang penjagaan diri dan tempat untuk kita menyediakan diri seperti bersolek atau membuat rutin penjagaan muka.

Meja solek tak perlu mahal-mahal….

Klik untuk baca artikel penuh.

Sumber:

Advertisement

Connect with Us

Advertisement

Recommended Post

Advertisement

Hubungi Kami

  • Email
  • Studio Hotline
    +603-7722 5656
  • Office
    +603-7710 5022
  • Fax
    +603-7710 7098
  • Address
    Media Prima Audio, PH Floor, North Wing, Sri Pentas, Persiaran Bandar Utama, 47800, Petaling Jaya, Selangor Darul Ehsan.
Pengumuman penutupan frekuensi Buletin FM di Kota Bharu & Kuala Terengganu.
TERUS DENGARKAN BULETIN FM SECARA DIGITAL DI SINI!
Pengumuman penutupan frekuensi Buletin FM di Kota Bharu & Kuala Terengganu.
TERUS DENGARKAN BULETIN FM SECARA DIGITAL DI SINI!
KLIK SINI
untuk strim secara live atau muat turun aplikasi
KLIK SINI
untuk dengar Buletin FM
secara live di aplikasi
Tersedia di