Dapatkan Audio+
Imbas untuk muat turun aplikasi

Story

Hadiahkan Pasangan Barangan Mekap Ni.. Confirm Senyum Lebar!

today10 December 2020

Background

Siapa kata nak tambat hati wanita tu susah? Mula mula, anda kena tahu apa minat si dia. Jaranglah wanita tak suka berhias. Kalau dia suka dengan barang mekap yang anda bagi ni tandanya anda berjaya lah kan? Ada pelbagai barangan mekap dekat bawah untuk menjadi pilihan anda hadiahkan kepada si dia. Bertambah bahagia la dia kalau anda belikan satu set terus!

Okaya Scrub Cleanser

Ini namanya Okaya Scrub Cleanser, berfungsi untuk glowingkan muka. Boleh buang sel kulit mati blackhead dan whitehead. Bahan yang ada dalam Okaya Scrub Cleanser ni antaranya Green Tea, Glycerin dan Centella Asiatica (pegaga) yang berfungsi untuk menyembuhkan jerawat dan anti penuaan. Nak isteri atau bakal isteri anda cantik sepanjang masa? Boleh masuk dalam senarai!

Okaya The Walet Primer Exclusive

Yang ni primer. Okaya The Walet Primer Exclusive ni lain dari yang lain sebab ada ekstrak sarang burung walet, khas untuk meremajakan kulit. Kalau si dia mekap nanti tahan lebih lama dan tak bercapuk! Primer dari Okaya ni yang bestnya water base, jadi memang ringan lah! Kalau anda hadiahkan ni untuk si dia, anda memang kategori lelaki hebat lah sebab tahu primer tu apa!

Okaya Eyebrow Gel / Okaya 4 in 1 Eyebrow Pen

Anda boleh beli salah satu daripada yang ini, nak beli dua dua pun boleh. Ada dua jenis eyebrow yang sesuai untuk dicuba iaitu Okaya Eyebrow Gel atau Okaya 4 in 1 Eyebrow Pen.. Harga untuk kedua dua produk ni sama je serta dapat berus percuma tau.. Kalau pasangan anda tu baru belajar mekap, boleh hadiahkan Okaya Eyebrow Gel sebab kalis air!

Kalau untuk 4 in 1 Eyebrow Pen pula ada 4 warna.. Ada Black, Dark, Medium dan Soft Brown. Kalau pakai yang ni memang lebih rapi dan on fleek lah kening pasangan anda nanti! Yang bestnya, tak perlu nak asah macam pensil sebab Β tak mudah patah. Unik kan?

Okaya Pure Argan Oil

Okaya Pure Argan Oil ni dari Morocco, ada 1001 kebaikan. Mengandungi Vitamin A&E, anti oksida, Omega 6 dan Asid Linoleic yang tinggi. Sangat membantu merawat dan mengembalikan kesihatan kulit. Minyak ni juga sesuai untuk masalah kegatalan, stretchmark, parut dan jerawat. Bagus kan? Boleh la hadiahkan minyak ni untuk pasangan anda, boleh guna selain untuk mekap juga tau.

Okaya Foundation Liquid / Okaya Foundation Cream

Okaya Foundation Liquid ni ekstra sikit. Ada SPF35 dan sesuai untuk kulit kering dan berminyak. Bersifat ringan, senang nak blend dan mudah dicuci, mesra wudhu tau. Tak bercapuk langsung! Ada 3 jenis warna iaitu Light, Medium dan Dark. Cuba anda perhati dulu warna kulit pasangan anda. Dah tahu, boleh lah beli! Mesti dia suka!

Kalau Okaya Foundation Cream ni pula, tak perlu pakai bedak di step seterusnya. Mengandungi Vitamin E, minyak zaitun dan SPF30. Yang penting tahan sehingga 12 jam. Bebas Alkohol dan bahan kimia merbahaya. Satu warna sahaja untuk kulit Medium ke Light.Boleh pilih salah satu atau hadiahkan je dua dua!

Okaya Blusher

Pigmented dan matte betul blusher Okaya ni. Wanita pun suka tau kalau dapat blusher sebab blusher antara mekap yang wajib dimiliki.. Banyak lagi pilihan warna menarik tau! Cari je dekat laman web Okaya.co!

Okaya Instant Compact Powder / Okaya Loose Powder

Bedak loose powder atau bedak kompak ni sangat membantu untuk hasilkan mekap yang cantik. Bedak kompak membantu menyerap minyak dan melembapkan kulit. Bedak loose powder pula berasaskan mineral dan tak berwarna serta lebih tahan lama. Pening ke nak pilih mana satu? Ambil je dua dua sebab dua dua bedak ni memang ada keistimewaan sendiri.

Okaya Eyeshadow Palette

Cantik kan eyeshadow palette dari Okaya ni? Warna sangat pigmen dengan ada tesktur matte dan berkilau. Yang penting, senang nak blend! Mesti gembira pasangan anda kalau dapat eyeshadow palette berjenama dari Okaya ni!

Okaya Mascara

Anda taknak ke tengok pasangan anda berhias dengan maskara Okaya ni? Memang hitam pekat tau! Setiap kali sikat berus maskara ni dekat bulu mata, memang cantik dan panjang lah hasilnya! Boleh cuci macamtu je dengan air dengan teknik tarik secara perlahan. Mesra wudhu dan sesuai untuk cinta hati anda.

Okaya Lipsmatte

Bahagian yang menjadi tarikan sudah tentulah bibir. Cantik betul warna lipsmatte dari Okaya ni. Ada banyak lagi warna menarik tau! Mengandungi minyak Argan, HA dan Vitamin E, lipsmatte ni bertekstur ringan, tak melekit dan tahan lama. Senang ditanggalkan tanpa lukakan bibir. Lipsmatte Okaya, mestilah bebas dari bahan merbahaya! Munggil lah bibir pasangan anda nanti! Awww!

Okaya One Day Setting Spray

Ni pun antara produk yang hebat la kalau anda boleh hadiahkan untuk pasangan anda sebab jarang lelaki tahu tentang setting spray. Ia mengandungi SEBOCLEAR-MP, iaitu bahan yang mampu membuatkan kulit sentiasa muda tanpa ada garis kedutan. Kalau pakai setting spray Okaya ni, mekap lebih tahan lama, kulit bersinar sinar dan segar! Takdelah berminyak muka nanti.

 

Moga bermanfaat untuk anda yang tengah cari hadiah untuk pasangan anda. Selamat mencuba dan selamat membeli! Boleh dapatkan di Okaya.co atau beli melalui agen sah Okaya Malaysia.

 

Written by: Shiqin


Previous post

Gaya Hidup

[VIDEO] Simpan Duit Dalam Tin Biskut, Nenek Ini Kerugian Lebih RM230,000 Dimakan Serangga

Menerusi video tersebut, kedengaran seorang lelaki telah menunjukkan kepingan wang ringgit bernilai RM100 yang hancur dimakan serangga berkenaan yang dipercayai hidup dan membiak di dalam tin tersebut.ο»Ώ"Jadi, saya mengeluarkan duit ini semalam dan mendapati semuanya hancur digigit," katanya sambil menunjukkan timbunan wang RM100.Dia menambah, bahawa setiap timbunan duit yang diikat dengan getah bernilai kira-kira RM10,000 itu berjumlah RM230,000.

today10 December 2020

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *