Connect with us

Famili

Deko Rumah Guna Vinyl Flooring Harga ‘Bajet’ Tapi Lawa Macam Harga Kayangan!

Selain menggunakan jubin, boleh juga memilih lantai jenis vinyl atau dipanggil vinyl flooring. Jangan risau, di sini kami akan kongsikan vinyl flooring murah

Published

on


Rumah dan tema dekorasi yang cantik pasti menjadi impian setiap orang. Corak dan dekorasi boleh mempengaruhi mood ketika berada di rumah. Sama seperti pemilihan lantai, pasti anda mahukan yang terbaik dan sedap mata memandang agar tidak menganggu mood. Selain menggunakan jubin, boleh juga memilih lantai jenis vinyl atau dipanggil vinyl flooring.

Jangan risau, di sini kami akan kongsikan vinyl flooring murah tetapi mempunyai kualiti bagus dan tahan lama. Jadi, tak perlu beli mahal-mahal.

Baca juga: Cara ‘Share Screen’ Di Messenger Facebook, Boleh Tengok Movie Sama-Sama!

DEKO GUNA VINYL FLOORING HARGA BAJET, LAWA MACAM HARGA KAYANGAN

Nak share vinyl floor budget saya yang lahirnya bukan dari golongan bangsawan. Sebenarnya sebelum ni saya dah pernah share saya buat di dapur. Alhamdulillah dah 3 tahun masih bertahan walaupun just beli kat kedai ECO je (Nak beli online pun boleh kat Shopee).

Kali ni…

Klik untuk baca artikel penuh.

Sumber:

Advertisement

Connect with Us

Advertisement

Recommended Post

Advertisement

Hubungi Kami

  • Email
  • Studio Hotline
    +603-7722 5655
  • Office
    +603-7710 5022
  • Fax
    +603-7710 7098
  • Address
    Media Prima Audio, PH Floor, North Wing, Sri Pentas, Persiaran Bandar Utama, 47800, Petaling Jaya, Selangor Darul Ehsan.
KLIK SINI
untuk strim secara live atau muat turun aplikasi
KLIK SINI
untuk dengar Buletin FM
secara live di aplikasi
Tersedia di