Dapatkan Audio+
Imbas untuk muat turun aplikasi

Viral

7 Cara Mudah Untuk Pastikan Minyak Wangi Selamat Digunakan

today21 December 2021

Background


Nak lebih selamat dan yakin, kami syorkan anda gunakan minyak wangi jenama Dashing, Romano dan Enchanteur. Minyak wangi ini semuanya popular di Malaysia sekarang. Kalau dah cuba satu, mesti akan repeatΒ punya.

Penting untuk beli produk yang betul-betul sahih kan? Haa.. Bahan-bahan dalam minyak wangi jenama Dashing, Romano dan Enchanteur sudah mematuhi piawaian keselamatan antarabangsa yang ketat tau.

Sebab itu lah, mereka perkenalkanΒ Perfume Safety SealΒ yang ada pada minyak wangi mereka. Haa.. Sekarang anda mesti dah tertanya-tanya, apa fungsiΒ Perfume Safety SealΒ ni sebenarnya?

Perfume Safety SealΒ membantu untuk membuktikan semua bahan yang digunakan telah dinilai selamat tanpa kesan sampingan yang berbahaya kepada kesihatan anda. PalingΒ best, anda bolehΒ checkΒ sama ada produk yang korang beli tu sahih atau tak dengan hanya mengimbas kod QR yang ada.

Senang cerita, memang mudah anda nak kenal minyak wangi tu betul-betul selamat dipakai kalau…

Klik untuk baca artikel penuh.

Sumber:

Written by: Ellina Chan


Previous post